Pogledaj sadržak
Home » Podgorica dobila jedinstvenu turističku mapu

Podgorica dobila jedinstvenu turističku mapu

Jedinstvena turistička mapa glavnog grada!

Pažnja, pažnja! Prekidamo program zbog važnog obavještenja! Godina je tek počela, a Gondor produkcija može se pohvaliti da je uspješno realizovala još jedan važan projekat – TURISTIČKU MAPU PODGORICE ZA 2024. GODINU.

Od danas je krenula distribucija Turističke mape Podgorice, koja je štampana u čak 30 hiljada primjeraka. Ova mapa rezultat je predanog rada našeg tima stručnjaka koji su sa ljubavlju i pažnjom oblikovali vizuelni vodič kroz glavni grad Crne Gore.

Kao što svaki moderni evropski grad zaslužuje, Podgorica je dobila mapu koja ističe sve njene potencijale i ljepote. Ova mapa je važan korak ka promociji našeg grada kao turističke destinacije, a posjetiocima će na vizuelno upečatljiv način pružiti jasnu orijentaciju i uvid u sve znamenitosti koje Podgorica ima da ponudi i koje se ne smiju propustiti.

Turističke mape Podgorice su besplatne i biće dostupne putem velikog broja hotela, restorana, ambasada, agencija, organizacija i drugih relevantnih partnera. Naš cilj je bio da ove mape budu lako dostupne svim posjetiocima grada, kako bi im omogućili ne samo ugodan boravak, već i uzbudljivo istraživanje svega što glavni grad ima da ponudi. Kreirane su po visokim standardima, od kvalitetnog papira i u dimenzijama 48 x 67.4 cm.

Posebno se zahvaljujemo svim našim partnerima koji su prepoznali važnost i podržali izradu ove mape, te pronašli svoje mjesto na reklamnim kockama na pozadini mape. Na taj način i oni su postali neizostavni dio avanture posjetilaca željnih da otkriju čari Podgorice. Ponosni smo što smo zajedno dali doprinos promociji turističkih atrakcija, privlačenju novih posjetilaca i unapređenju ugostiteljske industrije grada.

Svim posjetiocima želimo želimo da uz pomoć naše mape u potpunosti iskuse čaroliju Podgorice, a Gondor produkcija će nastaviti da promoviše naš grad i državu u besprekornom sjaju.

Partneri:
Babi Gourmet & Wine
Arabian Tea House
Radinović Fast Food & Gyros
Hotel Hemera
Shanghai Fast Food
Steak House Grill, Fish & Meat
Stomatološka ordinacija Dentist Nera
La Parisienne Boulangerie & Patisserie
Admiral Bet

Restoran Salaš 23
Landessa
Konoba Avlija
Restoran Pod volat
La Paz Mexican Bar & Restaurant
Marienplatz Crib & Beer
Haribo
Bistro Loft
Morrison Pub
Eisberg

Creative Studio Exclusive Zoran
Sophie’s Beauty Line
Plavnica Eco Resort
Restoran 100 manira
Spa Medica
Restoran Per Sempre
Insignitus Gold
Restoran Forum
Namos Dajković Company
Monte Grande Premium Wines
Segredo Restoran & Wine Bar

Pogledajte početak izrade turističke mape Crne Gore za 2024. godinu

sr_RSMNE