Pogledaj sadržak

Flajeri i Brošure

Brošure, flajeri, leci, prospekti. Mnogo različitih naziva za sličan proizvod, koji se u suštini razlikuje samo po dimenzijama. Prilikom izrade ovakve vrste reklamnog materijala, ono sa čim nema kompromisa je:

* Kvalitet fotografije
* Dobar dizajn
* Tekstualna i jezička ispravnost
* Otisak štampe

Ukoliko želite da napravite kvalitetnu marketinšku poruku o proizvodu, usluzi ili događaju, na pravom ste mjestu.

Flajer je jedan od sredstava informisanja. Malog je formata i uručuje se direktno posmatraču za razliku od plakata, tako da se može dijeliti samo određenoj ciljnoj grupi. Može se distribuirati na nekoliko načina, od dijeljenja poštom do dijeljenja na ulici. Flajeri mogu biti različitih formata, kao i gramaža. Flajere izrađujemo na najsavremenijim digitalnim i offset mašinama koje garantuju izuzetno dobar otisak štampe.

Flajer ili letak je marketinško sredstvo iz domena gerila marketinga u kojem privredni subjekat za što manje novca i kratkog vremenskog intervala želi da dođe do što većeg profita. Mogućnosti naše fime su velike kada je izrada flajera, brošura i postera u pitanju. Možemo se prilagoditi vašem rješenju ili, ako želite, možemo za vas pripremiti našu ideju uz pomoć dizajnerskog tima.

Dimenzije flajera mogu biti u raznim veličinama i bojama, najbitnija stvar prilikom izrade flajera je kvalitetno odrađena priprema sa jasnom porukom, jer flajer ne drži pažnju čitaoca duži vremenski interval. Najčešće dimenzije flajera su A6, A5, A4. Može biti sa preklopom ili bez, kao i razne gramaže – od 0,60 do 1,35 grama.

Kada je izrada flajera u pitanju, prije same pripreme treba utvrditi način dijeljenja kako bi nakon toga odredili dimenziju flajera. Jako je bitno da li se flajer dijeli u tržnom centru, na ulici ili poštanskom sandučetu.

Sve ove nejasnoće i jasne smjernice za uspješno dizajniranje, štampanje i dijeljenje, možete otkloniti u marketinškoj agenciji „Gondor“, koja vam stoji na raspolaganju već 15 godina.

Ukoliko želite da napravite kvalitetnu marketinšku poruku o proizvodu, usluzi ili događaju, na pravom ste mjestu.

 

Potrebni su Vam flajeri i brošure?

sr_RSMNE