Pogledaj sadržak

Grafički dizajn

Grafički dizajn je vizuelna komunikacija sa klijentima, kupcima – grafičko oblikovanje i isticanje brenda ili proizvoda radi lakše prepoznatljivosti. Važnost grafičkog dizajna u biznisu je velika. Kroz grafički dizajn prenosite poruku vašem klijentu – kupcu. Dobro odrađen grafički dizajn, prije svega, podrazumijeva logotip, vizuelni izgled sajta, objave na Facebook i Instagram profilima, dobro osmišljenu ambalažu ili pakovanje proizvoda – vizitkartu, flajer, poster, brošuru.

Vizuelni identitet je osnovno sredstvo za prepoznatljivost nekog brenda. Ukoliko odiše profesionalnošću i kvalitetom, kupac stiče utisak o ozbiljnosti, koja, kada je dizajn u pitanju, mora biti maksimalno profesionalna.

Nudimo kreativna i inovativna rješenja dizajna, kako bi se vaš brend izdvojio od ostalih. Profesionalnost, odgovornost, kreativnost, iskustvo i reference našeg tima garantuju da ćete dobiti ono što želite. Cilj nam je da klijentima značajno unaprijedimo biznis. U mogućnosti smo da izađemo u susret svim vašim potrebama i zahtjevima, kako bi naša reklama predstavila vašu firmu, proizvod ili uslugu na nabolji mogući način.

Kako vam pomažemo?

Veliko iskustvo koje smo stekli kroz 16 godina poslovanja, pokazuje koliko je dizajn bitan prilikom prepoznatljivosti brenda i samog imidža kompanije. Slušamo vaše zahtjeve, a zatim implementiramo svoje znanje, a ta kombinacija na kraju daje nemjerljive rezultate.

Logo ili zaštitni znak predstavlja identitet vaše firme. Naš stručni tim dizajnera uradiće za vas efektan, jednostavan i prepoznatljiv dizajn uz definisanje sklada boja, kao i inspirativno slaganje elemenata koji prenose emociju i poruku.

Ukoliko vam je potrebna usluga grafičkog dizajna, slobodno nas kontaktirajte. Spremni smo da vam na najprofesionalniji način izađemo u susret sa kvalitetnim, ozbiljnim i atraktivnim dizajnerskim rješenjima. U našoj agenciji, osim usluga grafičkog dizajna, možete naručiti i štampu materijala na najsavremenijim digitalnim i ofset mašinama.

USLUGE GRAFIČKOG DIZAJNA:

-Knjiga grafičkog standarda

-Dizajn logotipa

-Dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata i bilborda

-Jelovnici, cjenovnici, vinske karte

-Idejna rješenja izloga

-Korporativni identitet, vizit kartice, memoranudum, koverte

-Dizajn banera za sajtove

-Vizuelna rješenja za društvene mreže

Zajedno sa vama stvaramo i gradimo vaš brend!

Potrebno Vam je grafičko rješenje?

sr_RSMNE