Pogledaj sadržak
Home » Krećemo sa izradom turističke mape Crne Gore za 2024. godinu

Krećemo sa izradom turističke mape Crne Gore za 2024. godinu

Izrada turističke mape Crne Gore za 2024. godinu

Poštovani partneri, Gondor Produkcija je ostvarila uspješnu saradnju sa svim klijentima iz turističke industrije kako bi se razvile turstičke mape Crne Gore za 2024.

NAŠA VIZIJA JE JASNA – želimo da istaknemo atrakcije Crne Gore i istovremeno povežemo posjetioce – turiste sa proizvodima i uslugama naših klijenata.

U okviru ovog projekta, od 2013. godine podijelili smo više od 200 000 komada mape. Svaka je kreirana sa pažnjom prema visokim standardima, u dimenzijama 48 x 67.4 cm i izrađena od kvalitetnog papira.

Turistička mapa Crne Gore

Njihova jasnoća omogućava lakše kretanje kroz državu. Sve glavne atrakcije su slikovno obilježene – od ulica, mostova, parkova preko kulturnih i sportskih lokacija, do vjerskih objekata i spomenika.

Turističke mape su besplatne i ne donose profit. Distribuciju već duži niz godina ostvarujemo preko velikog broja hotela, ambasada, agencija, organizacija, restorana i drugih relevantnih partnera i objekata u kojima najčešće borave stranci.

Kako možemo da sarađujemo?

Tiraž od 30.000 komada i cijena od 0€ garantuju da će svaki posjetilac biti u prilici da vidi i upamti vašu reklamu. Upravo zato želimo da ponudimo ekskluzivnu šansu za saradnju kroz zakup reklamne KOCKE na pozadini mape, dimenzija 10×10 cm.

Ova reklamna površina će biti primjećena, zapamćena i povezana sa istraživanjem najboljeg što Crna Gora nudi u turizmu.

sr_RSMNE