Pogledaj sadržak

Brendiranje izloga

Kvalitetno urađeno brendiranje izloga čini vaš poslovni prostor prepoznatljivim i lakšim za lociranje, a doprinosi unaprijeđenju vašeg biznisa. Daje samopouzdanje vašim klijentima-kupcima. Ističe vas od ostalih, sve sa ciljem uspješnog poslovanja i prepoznatljivosti.

* Štampa PVC folije za izloge
* Rupičaste folije – ONE WAY VISION
* Pjeskirne folije
* Sječene naljepnice po obliku
* Grafički prikaz – idejno rješenje
* Montaža folije

Rupičaste folije (one way vision)

Idealna folija za brendiranje izloga, omogućava određenu prozirnost i prirodnu svjetlost u objektu. Dobro dizajnirana reklama na rupičastoj foliji ima dugoročan marketinški efekat, pošto je trajna, postojana i kvalitetna. Uz štampu na rupičastoj foliji, nudimo cjelokupnu izradu – dizajn, štampu i montažu. 

PVC folija

PVC folije su najčešći vid štampe, kada je veliki format u pitanju, a dijele se na mat i sjajne folije. Imaju široku primjenu, tako da ih lijepimo na staklo, klirit, foreks, zid, leksan. Idealne su za butike, restorane, kafiće…, kada želite da prolaznike obavijestite o nekom novitetu, popustu, novoj kolekciji, skorijem otvaranju objekta. Kada je izrada PVC folija u pitanju, nudimo kompletnu uslugu – dizajn, štampu i montažu.

Pjeskirna folija

Idealna za staklene
površine. Najčešća upotreba za kancelarije, frizerske salone i tržne centre. Uređenje unutrašnjosti poslovnog objekta pjeskirnom folijom, daje mu atraktivan i izuelni efekat. Ostavljajući utisak zamagljenog stakla, pjeskirna folija omogućava veliku dozu privatnosti. 
Foliju možete rezati na
oblik uz pomoć naših kater mašina. Klijentima stojimo na raspolaganju za
komplet uslugu – dizajn, rezanje na oblik i montažu folije. Sa pjeskirnom
folijom dobijate vizuelni efekat visokog kvaliteta, kao i dodatnu
privatnost.
  

Štampa na ceradi

Dosta često možemo čuti
kako štampa na ceradi spada u jedan jako atraktivan vid reklamiranja npr: fasade, kamioni, sportski centri i hale, metalne konstrukcije… Nakon uspješne štampe obavezno je podvrtanje i postavljanje ringlica radi dugotrajnosti i
bržeg postavljanja na željeno mjesto. Cerade su jako otporne na vremenske nepogode.

Napomena: 
Priprema za štampu i montažu 

Što se same pripreme za štampu tiče, ukoliko je već imate, možete je poslati putem e-maila, ali je naša preporuka da cjelokupnu izradu prepustite stručnom timu Gondor produkcije, kako bi mogućnost greške sveli na minimum. Naš tim radi mjerenje objekta – površine, izradu idejnog rješenja u dogovoru sa klijentom, štampu na najsavremenijim ekosolventnim mašinama za štampu i montažu na želejnom mjestu.

Želite da ukrasite izlog Vašeg poslovnog prostora?

sr_RSMNE