Pogledaj sadržak

O Nama

Gondor Produkcija – Agencija za marketing i produkciju osnovana 2006. godine, jedna je od prvih i vodećih na teritoriji Crne Gore. Kroz potpuno nov, ali provjeren pristup, bavimo se pružanjem svih vrsta kreativnih i intelektualnih usluga u oblasti marketinga.

Od osnivanja do danas, vodimo se idejom da su kreativnost, originalnost i duhovitost, najbitniji za dobru reklamu. Kompletna rješenja i originalne ideje, čine nas jedinstvenim i prepoznatljivim u svijetu marketinga. Odgovoran pristup realizaciji kampanje garantuje uspjeh iste.

Na tržištu uspješno poslujemo već 16 godina, a naš osnovni postulat je odgovornost. Iz naše velike ponude djelatnosti izdvajamo: izrada logotipa, sajta, vođenje društvenih mreža (Facebook, Instagram, Google kampanja), brendiranje izloga, svjetleće reklame, štampu velikog formata, štampu flajera, postera, cjenovnika, brošura, zakup bilborda i siti lajt površina, radijske reklame.

Kako u ponudi imamo širok spektar usluga, Gondor produkcija za svakog ozbiljnog klijenta izrađuje marketing plan, koji sigurno daje rezulate, što mogu potvrditi naši klijenti iz portfolija, kojih ima preko 400.

Kombinacijom kreativnih rješenja sa jasnom porukom, izradom kvalitetnog sajta, internet promocijom, zakupom radio stanica, bilbord kampanjom, viber porukama, angažovanjem promoterki, vaš proizvod – brend postaje za veoma kratko vrijeme prepoznatljiv.

Možemo se pohvaliti da sarađujemo sa preko 30 medijskih kuća u Crnoj Gori, koje Gondor produkciju prepoznaju kao ozbiljnog partnera iz sfere marketing oglašavanja. Kako je izražen konstantan rast naših marketinških aktivnosti, tako smo i proširivali bazu klijenata, koja se proteže od Francuske, Luksemburga, Njemačke, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine…

Osnovnih pet načela koje klijenti dobije u Gondor produkciji su istraživanje – izrada kampanje – ostvarenje prodaje – analiza kampanje – srećan klijent. U agenciji prvenstveno radimo sa klijentima koji prihvataju moderne marketinške strategije sa ciljem rasta njihovog brenda proizvoda.

Kako firma ima konstantan rast djelatnosti od 2015. godine, vlasnici smo najčitanijeg stomatološkog portala na prostoru bivše Jugoslavije – www.stomatologija.me. Na portalu trenutno imamo preko 150 klijenata. Od 2018. proširili smo djelatnost na veleprodaju turističkih proizvoda – razglednice, tuirističke majice, Čoče ne ljuti se, naljepnice beba u autu.

Provjerite našu ponudu i kontaktirajte nas. Spremni smo u svakom trenutku da izađemo u susret vašim potrebama i željama, kreirajući idealna i originalna marketinška rješenja. Imate svoj biznis? Želite da ga napravite velikim? Naš tim novinara, dizajnera, programera, pomoći će vam u tome.

Odgovornost je odgovor - 15 godina iskustva!

sr_RSMNE