Pogledaj sadržak

Tapete

Uljepšajte ambijent u kojem provodite vrijeme i unesite nove boje u Vaše okruženje! Foto tapete su ukrasni detalj koji će u potpunosti promijeniti izgled Vašeg ambijenta bilo da je to dnevna, spavaća ili dječija soba, kuhinja ili radna prostorija.
Dječije tapete – Izaberite nekog od Diznijevih junaka, omiljenog sportistu ili Životinjsko carstvo.
Tapete za dnevni boravak – Ukrasite svoj dnevni boravak slikom grada u kojem živote ili grada po vašem izboru, 3D slikom ili prirodom, a možete usvojiti i neki od prijedloga našeg dizajnerskog tima.


Eko solventne boje kojima štampamo foto tapete su atestirane od strane Svjetske zdravstvene organizacije, što ističu i proizvođači mašina na kojima ih štampamo. To Vam garantuje da tapete koje odštampamo, nisu štetne po zdravlje, pa ih bez bojazni možete staviti u spavaću, dječiju sobu ili prostor u kojem provodite najviše vremena. 
Materijale na kojima štampamo tapete biramo u zavisnosti od Vašeg odabira i to:
* Sjajne tapete
* Matirane tepete

Pomoć pri odabiru motiva ili dizajn tapeta, olakšaće Vam naši dizajneri. Za vas možemo odraditi 3D prikaz, kako bi tapeta izgledala u željenom prostoru. U okviru usluge nudimo i :

* Grafičko rješenje – izradu dizajna i pripremu za štampu (slika po vašem izboru)
* Savjet za najbolji izbor materijala za štampu i lijepljenje u skladu sa površinom na koji se tapeta postavlja
* Premjeravanje zidova i drugih površina
* Izradu i postavljanje odštampane tapete na površinu po vašoj želji

Ono što je bitno da poslije postavljanja tapete, koje se završava u najkraćem roku, nema nikakve prljavštine. Mjerenje zidova ili drugih površina na teritoriji opštine Podgorice se ne naplaćuje. 
Cijena se obračunava po m2.

Želite da ukrasite svoj životni i radni prostor?

sr_RSMNE