Pogledaj sadržak

Bilbordi

U sklopu marketinške ponude Gondor produkcije nudimo i zakup bilborda i citylight-ova. Osim zakupa, naš tim dizajnera i copywritera može Vam izraditi jedinstvena dizajnerska rješenja, slogane i tekstualna rješenja za Vašu kampanju.

U ponudi imamo bilborde i citylight-ove na više od 1500 lokacija u svim opštinama Crne Gore, kao i na svim važnim međugradskim putevima i graničnim prelazima prema Albaniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Sve bilbord, citylight, megabord, bigbord – dupli bilbord i backlight površine koje nudimo, osvjetljene su 24 sata i s toga pružaju atraktivnu vidljivost. Ovaj način oglašavanja idealan je kao podrška media miksu što, takođe, možete naći u našoj ponudi. Imamo bilborde 4x3m, citylight-ove 117x175cm, megaborde 10x5m i 12×5 m, bigborde – duple bilborde 8x3m i backlight-ove 4x3m.

U ponudi imamo bilborde 4x3m, citylight-ove 117x175cm, na više od 1500 površina u Crnoj Gori.

Postavljanje reklamne kampanje, odnosno zakup površina i plaketiranje vrši se prvog i petnaestog u mjesecu. Ukoliko želite da svoju reklamnu poruku prenesete klijentima koji su u pokretu, zakup outdoor površina je pravi izbor za Vas. Kako u ponudi imamo veliki broj površina u svim gradovima Crne Gore, posebnu pažnju smo posvetili najatraktivnijim saobraćajnicama, bulevarima, kružnim tokovima, graničnim prelazima, aerodoromima, kao i, za ljetnju turističku sezonu, primorskom dijelu od Ulcinja do Kotora. Poseban fokus ima Podgorica, kao glavni grad.

Štampu postera vršimo na najsavremenijim mašinama. Najčešće koristimo blueback papir, kao i PVC i citylight papir. Kvalitetna štampa poboljšava atraktivnost zakupljenih površina, što još više daje na kvalitetu reklamne poruke koju prenosi oglašivač krajnjem klijentu – kupcu.    

Gondor produkacija vrši kompletnu uslugu outdoor oglašavanja – zakup, dizajn, štampa, postavljanje.  Kvalitetno pozicioniranje reklamnih površina je jedan od najbitnijih segmenata za uspješnu kampanju. Kako smo dobro pozicionirani na čitavoj teritoriji Crne Gore, u svakom momentu smo klijentima spremni izaći u susret sa najatraktivnijim lokacijama i površinama u različitim dimenzijama. 
 
Novina u ponudi su i led displej monitori u Podgorici na bulevaru, centru grada, kružnom toku kod Delte, kao i na ulazu u Kotoru. Dimenzije led displej površina su 4×3, 5×3 i 6x3m. Trajanje reklamne poruke, odnosno spota na displej površini traje osam sekundi. Osim emitovanja spota, možete zakupiti i reklamnu poruku u vidu vremenske prognoze i tačnog vremena. Ukoliko nemate video spot, Gondor produkcija za Vas može odraditi isti. Led displej površine su u standardnim evropskim formatima.

Želite marketing vašeg biznisa?

sr_RSMNE