Pogledaj sadržak

Promotivni materijal

Promotivni materijal kao filozofija rasta brenda i Vaša prva reklamna poruka. Promo proizvodi – pokloni je marketinški alat koji nikada ne stari. U našoj velikoj ponudi, možete pronaći: 

– reklamne majice – uniforme – kecelje
– upaljače
– šolje
– rokovnike
– kalendare
– majice 
– USB
– kišobrane

– privjeske
– kačkete – kape
– roll up-ove
– press wall
– promo pultove
– klik-klak ramove
– krilitne stalke
– hemijske olovke od raznih materijala

Reklamne majice – uniforme – kecelje
U svakom trenutku, na lageru imamo veliki izbor košulja, kecelja, majica u svim bojama i velilčinama, kako muških, dječijih tako i ženskih, sa kragnom ili bez. Odabrani komad reklamnog tekstila, oplemenićemo natpisom po Vašoj želji ili logotipom. Naš pamuk, vrhunskog kvaliteta, najčešće se koristi u ugostiteljstvu, kao uniforme, za konobare, šankere, kuvare, obezbjeđenje. Ponuda reklamnog tekstila je velika.  Štampu koju radimo na majicama je dugotrajna i postojna, u jednoj ili više boja. Naš tim dizajnera može uraditi idejno rješenje, koje će biti atraktivno i upečatljivo.

Hemijske olovke

U ponudi imamo preko 300 modela hemijskih olovaka od drveta, metala i plastike. Osim toga, nudimo i brendiranje istih.

Reklamni upaljači
Reklamni upaljač predstavlja jako dobar vid prezentacije vašeg brenda. U ponudi imamo velike broj modela. Štampa ili otisak se radi tampon ili sito štampom. Cijena zavisi od modela, količine i tehnike štampe. 

Reklamne šolje
Keramički proizvodi predstavljaju atraktivan vid reklamiranja koju karakteriše dugotrajnost. U ponudi imamo veliki broj modela. Kod nas, naravno, možete odraditi dizajn i štampu istih.

Rokovnici
Reklamirajte vašu kompaniju ili brend na jedinstven način uz pomoć rokovnika, koji nikada ne izlaze iz mode. Osim rokovnika, u ponudi imamo notese i planere raznih dimenzija i boja. Brendiranje se vrši uz pomoć suvog žiga zlatotiskom i srebrotiskom, kao i običnom UV štampom.

Reklamni kalendari
Ukoliko želite da vaša reklmana poruka traje godinu dana, reklamni kalendar je prava stvar za vas. U ponudi imamo osim personalizovanih zidnih i stonih kalendara, mogućnost izrade istih po vašoj želji, gdje možete izabrati fotografije, kao i dimenziju kalendara.

Reklamni kišobrani
Reklamni kišobran je marketinški izuzetno atraktivan, ukoliko želite da pošaljete kvalitetnu poruku o postojanosti vašeg brenda. Reklamni kišobran je prava stvar za vas. Brendiranje se vrši sa spoljne strane i može biti u nekoliko boja. Na lageru imamo veliki izbor kako muških, tako i ženskih.

Press wall – reklamni zid
Press wall ili reklamni zid ima veliku primjenu kada su skupovi i konferencije u pitanju. Ima dobru marketinšku poruku, jer je napravljen za lako brendiranje. Klijenti ga dosta često koriste za fotografisanje gostiju prilikom prijema ili proslave. U ponudi imamo razne dimenzije i veličine. Što je interesantno jeste da kod nas možete iznajmiti reklamni zid, tako da nema potrebe za kupovinom. Dovoljno je da odradite izgled zida i štampu, uz podršku naših dizajnera.

Promo pult
Gondor Produkcija u ponudi ima promo pultove – četvrtaste i zaobljene. Promo pult se sastoji od polja za grafiku, radne ploče, torbe za transport, promo zastave i dvije šipke. Najčešće se koriste za promociju određenog proizvoda kako na otvorenom, tako i na zatvorenom prostoru. Lagan je za nošenje i montažu. 

Reklamne kape – kačketi
Reklamna kapa ili kačket, ima dugotrajnu i upečatljivu reklamnu poruku. Radi se o veoma traženom reklamnom materijalu, koji ima široku primjenu tokom cijele godine. Gondor Produkcija u ponudi ima veliki izbor kačketa – kapa. Za iste nudimo i brendiranje, kako u vezu, tako i u otisku.

Vršimo uslugu štampe i nudimo mogućnost dostave. Detaljni katalog možete pogledati na linku promopokloni.me

Zainteresovani ste za neki?

sr_RSMNE