Pogledaj sadržak

Svijetleće Reklame

Svjetleća reklama je najbolji način da obilježite Vaš poslovni prostor i privučete pažnju
potencijalnih klijenata kako danju, tako i noću. One definišu vizuelni identitet, imidž i status Vaše kompanije. Za Vas projektujemo, izrađujemo i montiramo svjetleće reklame na željenu lokaciju. Prilikom izrade reklama
koristimo najbolje materijale i opremu što u kombinaciji sa našim petnaestogodišnjim iskustvom, daje rezultaz da Vaš biznis dođe do punog sjaja! Izdvajamo:

Reklame od alubonda, 3D reklamna slova, Totemi, Kliritne reklame, Reklame na oblik.

Reklame od al bonda su izuzetno elegantne, postojane i otporne na sve vremenske prilike. Reklame se rade sa led modulima, što daje atraktivniju i kvalitetniju svjetlost. Prilikom izrade reklame, osim al bonda, koristimo i kompozitne materijale, kao i aluminijum. Al bond reklame se koriste kako za spoljnu, tako i za unutrašnju stranu poslovnog prostora. Minimalna preporučena dimenzija reklame je metar kvadratni.

Svjetleće reklame od al bonda, izrađujemo u različitim veličinama i oblicima, a ukoliko klijent zahtijeva, možemo izraditi i pod konstrukciju za određena mjesta na kojima se kači reklama.

Za naše klijente, Gondor produkcija odrađuje kompletan servis – dizajn, izradu i kačenje reklame na
teritoriji Crne Gore.

Izrada svih vrsta
svijetlećih reklama:
* Alu bond reklame
* Jednostrane
* Dvostrane
* 3D slova
* Totemi
* Totemi za benzinske stanice
* Led stubovi
* Flex neon
* Apotekarski krstovi

Materijali: 
* alu profil
* alu bond
* led diode
* led moduli
* pixel diode
* forex
* lexan
* drvo
* plexiglas
* lim metal

Totemi
Izrađujemo toteme svih veličina i dimenzija, kao i kompletnu izradu koja podrazumijeva kopanje temelja, betoniranje i dovođenje struje do željene lokacije. Rasvjeta na totemima se radi na dva načina, fluo cijevi i led diode.     

Jednostrane reklame
Najčešće se montiraju na zid i njihova izrada je dosta brza i jednostavna za montiranje. Prednja strana
je, u većini slučajeva, prorezani al bond, dok se unutra postavlja metalna konstrukcija sa limom. 

Dvostrane reklame
Jednako jednostavna reklama kada je princip izrade u pitanju. Svjetlost na ovakvoj vrsti reklame, postavlja se na sredini i najčešće se koriste led moduli. 

Backlight – svijetleće reklame
Ova vrsta svjetleće
reklame ima jako diskretnu svjetlost i najčešće se radi kada su slova većih dimenzija. Slova se radi zasebno od konstrukcije i samo jedan mali dio između slova i konstrukcije ima svjetlost. Prilikom izrade, dosta često se kao
materijali koriste plexiglas, inoks ili drvo. Idealna je kao reklama za veće hotele i turističke komplekse kako u južnom, tako i sjevernom dijelu Crne Gore. 

Potrebna Vam je reklama koja ima efekat i noću?

sr_RSMNE