Pogledaj sadržak

Izrada web sajtova

Predstavite svoje poslovanje online korisnicima i u potpunosti iskoristite potencijale koje ovaj vid promovisanja nudi. Povjerite vašu online prezentaciju firmi sa 18 godina poslovanja. Izrada web-sajtova sa korišćenjem najpouzdanijih sistema i tehnologija.

Novi trendovi u kojima živimo zahtijevaju laku dostupnost i komunikaciju u poslovanju i doprinose drugačijem korisničkom iskustvu, koje podrazumijeva prisutnost na internetu. Razvoj web sajtova se može posmatrati kao jedna od najvažnijih aktivnosti ukoliko želite da vaš biznis bude promovisan na način koji će brzo pokazati unaprijeđene rezultate – od kreiranja dizajna, programiranja, dobro osmišljenog i ažuriranog sadržaja, sve do reklame vašeg web sajta.

Trendovi prilikom izrade kvalitetnih web-prezentacija se mijenjaju iz dana u dan. Kako Gondor produkcija postoji već 18 godina, svakodnevno pratimo trendove u cilju usavršavanja poslovne aktivnosti svojih klijenata, kako bi njihova prezentacija pratila savremene tokove u svijetu online prisustva.

U potpunosti smo upoznati sa sistemom na koji internet svijet funkcioniše, ali razumijemo i potrebe klijenta, te činimo sve kako da njihov biznis podignemo na još veći nivo, koji prevashodno treba da donese ozbiljnost i profit. Veoma je važno izgraditi povjerenje između agencije i klijenta, a mi taj odnos gradimo već skoro dvije decenije.

Vaš web-sajt treba da bude, prije svega, pregledan i jednostavan za korišćenje, kako bi krajnjem korisniku prenio što više aktuelnih informacija i podataka. Izbor platforme utiče na funkcionalnost sajta u domenu brzine učitavanja sajta, lakog ažuriranja i bezbjednosti. Osim izrade web sajta, nudimo i održavanje kao i zakup domena i hostinga.

Ovo su samo neki detalji na koje treba obratiti pažnju prilikom izrade:

* Brending i vizuelni identitet
* Web dizajn
* Istraživanje tržišta i konkurencija
* Razvoj online poslovanja
* Copywriting
* SEO (Search Engine Optmization)

U našoj ponudi možete pronaći sve vrste web-sajtova koji mogu pokrenuti vaš biznis. Svakodnevno kreiramo blog-sajtove i lične prezentacije, biznis web-sajtove i prezentacije vaše firme, e-commerce sajtove (web-šopove), oglasne sajtove, web-portale i još mnogo toga, po vašoj želji. Ukoliko imate specijalne zahtjeve budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se za stručno mišljenje. Pozovite nas za besplatne komunikacije.

Potreban Vam je web sajt?

sr_RSMNE