Pogledaj sadržak

Izrada web sajtova

Predstavite svoje poslovanje onlajn korisnicima i u potpunosti iskoristite potencijale koje ovaj vid promovisanja nudi. Nudimo vam uslugu izrade veb-sajtova korišćenjem najnovijih tehnologija.

Novi trendovi i savremeno društvo u kojem živimo zahtijevaju laku dostupnost i komunikaciju u poslovanju i doprinose drugačijem korisničkom iskustvu, koje podrazumijeva prisutnost na internetu. Razvoj veb-sajta se može posmatrati kao jedna od najvažnijih aktivnosti ukoliko želite da vaš biznis bude promovisan na način koji će brzo pokazati unaprijeđene rezultate – od kreiranja dizajna, programiranja, dobro osmišljenog sadržaja, ažuriranja sadržaja, sve do reklame vašeg veb-sajta.

Trendovi prilikom izrade kvalitetnih veb-prezentacija se mijenjaju iz dana u dan. Kako Gondor produkcija postoji već 16 godina, ona svakodnevno prati trendove u cilju usavršavanja poslovne aktivnosti svojih klijenata, kako bi njihova prezentacija/sajt pratio savremene tokove u svijetu interneta.

U potpunosti smo upoznati sa sistemom na koji internet svijet funkcioniše, ali razumijemo i potrebe klijenta, te činimo sve kako da njihov biznis podignemo na još veći nivo, koji prevashodno treba da donese ozbiljnost i profit. Veoma je važno izgraditi povjerenje između agencije i klijenta, a mi taj odnos gradimo već deceniju i po.

Vaš veb-sajt treba da bude, prije svega, pregledan i jednostavan za korišćenje, kako bi krajnjem korisniku preneo što više aktuelnih informacija i podataka. Izbor platforme utiče na funkcionalnost sajta u domenu brzine otvaranja, učitavanja sajta, memorijskog prostora, vidljivosti i bezbjednosti sadržaja. Osim izrade kvalitetne prezentacije, nudimo i godišnje održavanje iste u vidu zakupa domena i hostinga, kao i vođenje društvenih mreža i Google kampanja.

Ovo su samo neki detalji na koje treba obratiti pažnju prilikom izrade:

* Brending i vizuelni identitet
* Web dizajn
* Istraživanje tržišta i konkurencija
* Razvoj online poslovanja
* Copywriting
* SEO

U našoj ponudi možete pronaći sve vrste veb-sajtova koji mogu pokrenuti vaš biznis. Svakodnevno kreiramo blog-sajtove i lične prezentacije, biznis veb-sajtove i prezentacije vaše firme, e-commerce sajtove (veb-šopove), oglasne sajtove, veb-portale i još mnogo toga, po vašoj želji. Ukoliko imate specijalne zahtjeve budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se za stručno mišljenje.

Potreban Vam je web sajt?

sr_RSMNE