Pogledaj sadržak

Video & Audio Produkcija

Video i audio produkcija su prvi koraci naše marketinške agencije. S obzirom na tu činjenicu, ovom segmentu poslovanja prilazimo sa velikom pažnjom. Kako bi na pravi način bili na usluzi klijentima, koristimo najmoderniju opremu. Korišćenjem vrhunske opreme, dobijate izuzetan video zapis pun dinamičnih kadrova sa jasnom marketinškom porukom.

Video snimak je najbolji vid promocije vašeg biznisa, prenosi najjače marketinške poruke u pokretu, slici i zvuku. Reklamna poruka u vidu TV spota, mora biti dobro osmišljena jer je trajanje konzumenta – gledalaca reklame jako dragocjeno. Zbog toga navedenog, najčešća dužina reklamnog spota je od 20 do 30 sekundi

Audio & Video Grondor Produkcija

Prilikom izrade reklame, organizuje se sastanak sa naručiocem posla radi konkretnog dogovora oko detalja na kojima se obraća posebna pažnja. Gondor produkacija mora biti upoznata sa željama i potrebama naručioca posla, kako bi reklamna poruka imala jasnu viziju i dobar krajnji efekat. Osim izrade spotova, bavimo se i izradom kratkih video filmova za firme, koje krajnjem korisniku treba da prenese poruku o tradiciji i kvalitetu, kao i jasnu viziju razvoja u budućnosti. Ovo je jedan od najboljih načina zašto neko treba da odabere baš Vašu firmu za uspostavljanje saradnje.

Brzi razvoj moderne tehnologije, prije svega internet i mobilne tehnologije kao i progresivni rast medija, zahtijevaju veliku pažnju i sve veću prisutost brendova u internet video svijetu. Najbitnije stavke prilikom izrade kvalitetnog video spota ili reportaže su: snimanje – snimanje iz vazduha – dron, montaža, postprodukcija, audio zapis, grafika i titl.
Za kvalitetne i atraktivne kadrove, koristimo najsavremeniji dron u 4k rezoluciji. Snimci – kadrovi iz drona, daju veću atraktivnost i ozbiljnost na krajnjeg korisnika – kupca. Posjedujemo full produkcijiski studio, koji svakom klijentu izlazi u susret, bilo da se radi o reklami ili korporacijskoj prezentaciji.

Odgovorite na sve zahtjeve savremenog trenda u marketingu uz stručnu pomoć Gondor produkcije. Vjerujemo da nas iskustvo i sposobnost da razumijemo potrebe klijenta, odvajaju od ostalih. Montirani video materijal dostavljamo u MP4 i mov formatu.

Želite video produkciju?

sr_RSMNE