Pogledaj sadržak
Home » Krećemo sa izradom Turističke mape Podgorice 2023/24.

Krećemo sa izradom Turističke mape Podgorice 2023/24.

Gondor Produkcija je ostvarila uspješnu saradnju sa svim klijentima turističke industrije kako bi razvila mapu Podgorice 23/24.

Naša vizija je jasna: želimo da istaknemo atrakcije Podgorice i istovremeno povežemo posjetioce – turiste sa proizvodima i uslugama naših klijenata.

Projekat „Turistička mapa Podgorice“ 

U projektu od 2013. godine, podijelili smo više od 200 000 komada. Mape su kreirane sa pažnjom prema visokim standardima, u dimenzijama 48 x 67.4 cm, i izrađene od kvalitetnog papira.

Njihova jasnoća omogućava lakše kretanje kroz grad. Sve glavne atrakcije su slikovno obilježene – od ulica, mostova, parkova, kulturnih i sportskih lokacija, vjerskih objekata, spomenika.

Turističke mape su besplatne i ne donose profit. Naša dugogodišnja distribucija je ostvarena kroz veliki broj hotela, ambasada, agencija, organizacija, restorana i drugih relevantnih partnera u kome najčešće borave stranci.

Kako možemo da sarađujemo?

Tiraž od 30.000 komada i cijena od 0€ garantuju da svaki posjetilac ima priliku da vidi i upamti vašu reklamu. Upravo zato želimo da ponudimo ekskluzivnu šansu za saradnju kroz zakup reklamne KOCKE na pozadini mape, dimenzija 10×10 cm.

Ova reklamna površina će biti primećena, zapamćena i povezana sa istraživanjem najboljeg što Podgorica nudi.

Mape će biti dostavljene svim relevantnim institucijama i privrednim subjektima u kojima imamo veliku frekfenciju turista/stranaca. Hoteli, restorani, turističke agencije, rent a car, autobuske, željeznicke stanice, MUP, itd.

DIMENZIJE REKLAMNOG PROSTORA NA MAPICIJENAKOMADA
10×10 cm300 € + PDV30 000 komada
Slika je skica proizvoda i ne pokazuje tačne razmjere.

Za dodatne informacije i zakazivanje sastanka, slobodno nas kontaktirajte. 

Kontakt:
Miloš J. Novaković
069 613 344

sr_RSMNE