Pogledaj sadržak

Digitalni marketing

Digitalnim marketingom ćete povećati vidljivost vašeg brenda kako na društvenim mrežama i pretraživačima, tako i u onlajn svijetu. Digitalni marketing je najbolji vid promocije i prodaje proizvoda i servisa, uz upotrebu onlajn strategije.

Marketing na društvenim mrežama predstavlja vaše povezivanje sa klijentima i kupcima. Kada potencijalni klijent otvori vašu stranicu na društvenoj mreži, prvi utisak treba da mu bude uočena ozbiljnost poslovanja – povezanost objava i njihovo jasno definisanje, pravopisna tačnost i dobro idejno rješenje. Marketinški pristup koji je dao pažnju na kvalitetan sadržaj, privlačenje jasno određene publike, kao i jasno definisan cilj prodaje ili reklamiranje određenog brenda, zasigurno daje rezultate.

Kako bismo se pravilno predstavili u digitalnom svijetu, neophodno je da upoznamo onlajn korisnike, istražimo čime se bave, kakve su im navike i koja su im interesovanja. To je veoma važno ako želimo da lakše odredimo vašu ciljnu grupu.

Kreiramo strategiju Facebook i Instagram oglašavanja – pronalazimo ciljnu grupu. Ističemo prednost u odnosu na konkurenciju, kreiramo i dizajniramo objave, vodimo kampanju. Optimizujemo kampanju u skladu sa rezultatima. Prikupljamo materijale, dizajniramo postove i objavljujemo zanimljiv sadržaj na stranici.

Facebook i Instagram danas broje preko četiri miliona korisnika, tako da se sa pravom kaže da ako nemate stranicu na ovim društvenim mrežama – kao da ne postojite! Kako biste vi mogli da se posvetite svom biznisu, mi smo tu da vam izađemo u susret i održavamo vaše društvene mreže umjesto vas, od dizajnera do copywritera – novinara. Plaćamo oglašavanje na Facebooku-u, Instagramu i Google platformi.

Komunikacija u digitalnom marketingu koristi veliki broj alata, od dobrog sadržaja, preko atraktivnog vizuelnog rješenja, sve do jasnog sistema upotrebe boja.

Osim oglašavanja na društvenim mrežama, Gondor produkacija nudi oglašavanje na Google oglasnoj platformi. Ovaj vid reklamiranja postaje sve više popularan u Crnoj Gori, gdje 80,8% populacije koristi internet. U svijetu se ta brojka kreće od 60%. Ukoliko želite da u svakom momentu budete dostupni klijentima koji traže Vaš sadržaj preko ključnih riječi, Google oglašavanje je pravo mjesto za vašu prezentaciju. Reklamiranje na ovoj mreži može biti veoma atraktivno ukoliko imate dobro kreirana vizuelna rješenja za Google displej kampanju, jer vaša kampanja može biti vidljiva na najposećenijim portalima u zemlji.

Koje vrste oglašavanja digitalni marketing uključuje?

  • Facebook 
  • Instagram
  • Youtube
  • Google

Želite oglašavanje na društvenim mrežama?

sr_RSMNE