Pogledaj sadržak
Home » Brendiranje vozila za auto školu “Start Smart”

Brendiranje vozila za auto školu „Start Smart“

Još jedna uspješna kampanja brendiranja vozila je odrađena za auto školu „Start Smart“ iz Pljevalja. Budite prepoznatljivi svuda sa reklamom koja je uvijek u pokretu!

Auto škola „Start Smart“ – Gondor Produkcija

Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa livenim katerskim folijama.  Brendiramo sve vrste vozila u najkraćem roku, kao i presvlačenje kompletnog vozila ili pojedinih djelova najkvalitetnijim folijama na tržištu. Posebnu pažnju poklanjamo brendiranju autobusa po najvišim standardima.

Brendiranje vozila

Brendiranje vozila – AUTOGRAFIKOM reklamirate svoju firmu, reklamom na vozilu. Efektivan i pristušačan vid reklame koja je uvijek u pokretu. To je višestruko isplativo, jer ne zahtijeva dodatne troškove, kao što su zakup reklamnog prostora i slično. Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa livenim katerskim folijama. 
Brendiramo sve vrste vozila u najkraćem roku, kao i presvlačenje kompletnog vozila ili pojedinih djelova najkvalitetnijim folijama na tržištu. Posebnu pažnju poklanjamo brendiranju autobusa po najvišim standardima.

* Premjeravanje vozila
* Grafički prikaz – idejno rješenje
* Izrada i postavljanje odštampane folije na vozilu po želji klijenta

Želite reklamu u pokretu?

sr_RSMNE