Skip to content
Home » Vođenje društvenih mreža, aktivnost koja nedostaje vašem biznisu

Vođenje društvenih mreža, aktivnost koja nedostaje vašem biznisu

Pomislite na neki poznati brend. Možete li zamisliti svakodnevnicu u kojoj nije prisutan svuda gdje se krećete? Isto važi i za digitalni svijet. Uspješan biznis danas je nemoguće zamisliti bez prisutnosti na društvenim mrežama. Više nije dovoljno samo imati reklamu na vidnom mjestu – potrošači očekuju digitalni sadržaj koji će kod njih pokrenuti emocije i angažovati ih, očekuju da imaju direktnu i nesmetanu komunikaciju sa kompanijama, čak i da daju svoj doprinos kako bi im pružale bolje usluge.

Društvene mreže nisu samo prostor za objavljivanje informacija, one su interaktivno igralište gdje vaš brend dobija život. U današnjem svijetu gdje je komunikacija ključna i gdje se svi grčevito bore za pažnju potrošača, one omogućavaju ne samo da doprete do većeg broja ljudi, već i da izgradite zajednicu vjernih pristalica koje i prate i aktivno oblikuju vaš brend.

Predanost i odgovornost

Milioni ljudi širom svijeta se svakodnevno informišu, zabavljaju i komuniciraju putem Facebooka, Instagrama i drugih platformi. Samo ta činjenica dovoljno pokazuje koliko je važno da budete ne samo prisutni tamo, nego i da održavate kontakt sa njima. Ali društvene mreže podrazumijevaju cijeli niz aktivnosti: potrebno je da nađete dizajnera koji će kreirati vizuelni sadržaj, novinara/kopirajtera za tekst, nekoga ko će adekvatno koristiti opcije za reklamiranje, traže mnogo vremena i truda… Ne brinite, mi smo vaša prečica do uspjeha!

Sa preko 18 godina iskustva i više od 400 uspješno završenih reklamnih kampanja, Gondor produkcija zna kako vam omogući da na pravi način pošaljete poruku koju želite. Ono što nas čini posebnim su naša predanost i odgovornost prema klijentima. Mi razumijemo da su profili na društvenim mrežama vaš glas prema svijetu i brinemo o njima kao da su naši vlastiti.

Direktna linija

Ključna prednost društvenih mreža je živa interakcija sa potrošačima. Bilbordu ne možete da pošaljete poruku! Mi ćemo omogućiti da vaša firma uvijek djeluje pristupačno i na usluzi klijentima, da je doživljavaju više poput prijatelja, a ne trgovca. Dok tradicionalni mediji šalju poruke u nepoznato, društvene mreže omogućavaju poseban odnos sa potrošačima. Omogućićemo vam da budete prisutni u domu svakoga od njih.

Planiranjem do uspjeha

Mi nećemo samo obezbjediti da vaši profili izgledaju vizuelno privlačno. Ne, mi nudimo mnogo više! Naši klijenti dobijaju jasnu strategiju objava prilagođenu ciljevima i imidžu brenda. Dobićete mjesečni marketing plan, tačno znajući što ste platili, kao i transparentne i mjerljive rezultate svakog segmenta rada na društvenim mrežama.

Aktivan i sveprisutan sadržaj

Kada pogledate profile na društvenim mrežama, sadržaj je svuda manje više isti: red teksta, red fotografija i to je to. Mi nudimo mnogo više od običnih objava – aktivan sadržaj koji privlači, zabavlja i angažuje vašu publiku. Osim toga, pobrinućemo se da taj sadržaj bude adekvatno sponzorisan koristeći sve prednosti reklamiranja putem društvenih mreža, kako bi proširili uticaj vaše kompanije.

Ne dozvolite da vaše poslovanje stagnira zato što ste potrošačima nestali iz vida. Kontaktirajte nas odmah i dopustite nam da imidž vaše kompanije podignemo na veći nivo, stvarajući nezaboravan doživljaj koji će vas održati u žiži interesovanja publike i vaš brend uspostaviti kao simbol kreativnosti, savremenosti, inovacije i beskrajnih mogućnosti.

Kontakt: 069 613 344
Email: gondorprodukcija@gmail.com

en_USEnglish