Pogledaj sadržak

Viber i SMS poruke

Tražite kvalitetnu i pouzdanu firmu za vajber i SMS marketing. Nalazite se na pravom mjestu!  Vođeni iskustvom, tehnologijom i inovacijama želimo Vam ponuditi savršen medij za komuniciranje sa kupcima  – uslugu slanja BULK SMS i Viber poruka sa pripadajućom aplikacijom. Radi se o jednoj od najzastupljenijih aplikacija u Crnoj Gori. Poruke šalji usključivo i samo prvredni subjekti. Reklamna uočljivost 99%, reakcija na reklamu 60%, pa tako Vaša reklama može doći do svakog šestog građanina u Crnoj Gori. Prema statističkim podacima, većina ljudi otvori i pročita viber poruku u roku od pet minuta.

Osim što privlači sve veći broj korisnika, ova platforma nudi mnogobrojne prednosti: praktičan i intuitivan interfejs, jednostavno korišćenje, komunikaciju u realnom vremenu i slanje promotivnih tekstualnih poruka.

Viber podržava slanje teksta (do 1000 znakova), slike (govori više od hiljadu riječi) i linka na landing page unutar jedne poruke. Finansijski povoljan način komunikacije između firme I klijenta, a platite samo primljene poruke.  Korisnici Vibera lako će prepoznati pošiljaoca kroz profilnu sliku i ime kompanije, a ta se mogućnost ne naplaćuje dodatno. Prednost Vibera je, osim slanja veće količine teksta sa slikom, u povećanju interakcije krajnjih korisnika s vašim brandom, a rezultati pokazuju dvocifreni engagement rate.

Da bi se korisnicima isporučila Viber poruka preduslov je da imaju instaliranu Viber aplikaciju na svom mobilnom telefonu. Stastike za Crnu Goru pokazuju da se udio takvih korisnika u ukupnoj bazi kreće u rasponu od 30% do preko 50%. Procenat najviše varira u zavisnosti od demografije ciljne grupe – mlađa/starija dob, gradsko/ruralno stanovništvo i sl. Ostalim korisnicima koji nemaju Viber aplikaciju, kampanja se isporučuje u obliku SMS poruke. Gdje je puno korisnika tu je naravno velika prilika i za marketing.

Napredna analitika i reporting omogućavaju praćenje rezultata kampanje u realnom vremenu. Klijent cijelo vrijeme ima uvid u real time statistiku sa detaljnim i transparentnim uvidom u broj poslatih poruka.

Primjena ovog servisa u marketingu pomoći će Vašoj kompaniji da stekne, održi i učvrsti konkurentsku prednost i ostvari još dinamičniju i bolju komunikaciju sa klijentima. Kontaktirajte nas i  iskoristite prednosti Viber i SMS oglašavanja. Poželjno je imati dobro odrađen sajt. Ukoliko ga nemate, Gondor produkcija može da Vam pomogne u tome.

 

Želite reklamu porukom?

sr_RSMNE